Autókarosszéria fóliázás


Cobra kővédő fóliák

A SkyFol Cobra kővédő fólia megőrzi a fényezés épségét. A Cobra kővédő fólia poliuretán alapanyag, ami képes elnyelni a mozgási energiát. A Cobra kővédő fólia láthatatlan és hatékony védelmet biztosít autója számára.

Autóátcsomagoló fóliák

Tetszenek a matt autók? Szeretne kitűnni a tömegből? Szeretné ha az autója más színben pompázna? Az autó teljes karosszériájának átfóliázásra is lehetőség van. Olcsóbb mint az autó teljes festése és mellette plusz védelmet biztosít autójának. Több színben és mintázattal elérhető.Cobra kővédő fólia típusok

SkyFol Cobra Premium ST

Nano fúziós eljárással készült, új generációs karosszériavédő fólia, mely jól ellenáll a felületi szennyeződéseknek, ezáltal megőrizve a fólia eredeti megjelenését. Telepítése egyszerű, kiemelkedően jól formálható. Tökéletes minőségi megoldás a mindennapi felhasználásokra.

SkyFol Cobra Premium M

Szenzációs megjelenésű, matt poliuretán karosszériavédő fólia, mely divatos selyemfényűvé varázsolja járművét, miközben a világ egyik leghatékonyabb kővédő fóliájaként működik. A matt felületen gyönyörűen átszűrődik a metál fényezés, apró csillogást varázsolva a selyemfényű felületbe

SkyFol Cobra Premium SR

A világ legújabb kővédő fóliája, mely a Premium HG továbbfejlesztett változata. Egyedülálló öngyógyító bevonata hő hatására képes eltüntetni a felületi bevonat karcait, ezzel visszaállítva a karosszériavédő fólia eredeti megjelenését.

© 2015 Realiting Kft. All rights reserved | Design by Realiting Kft