Autóüveg fóliázás

Miért autófólia?

Az ablakon keresztül csak úgy ömlik be a meleg? Nem látják gyermekei a kijelzőket? Elege van, hogy belátnak a hátsó ülésekre és a raktérbe? Védené szeretteit az UV sugárzástól? Szeretné, ha baleset esetén az üvegszilánkok nem repkednének szerteszét? A SkyFol amerikai hő- és fényvédő fóliák segítenek valamennyi fenti problémán. Fóliáztassa le autóját és tegye az utazást kényelmesebbé szerettei és az Ön számára.

Milyen autófólia?

Az autófóliázás célja, hogy az üvegen átjutó elektromágneses sugárzást szűrje. Ebben a tartományban beszélünk UV sugárzásról, látható fényről és infravörös sugárzásról. Gyártástechnológiától függően a SkyFol kínálatában több autófólia sorozat is található. Az Ön igényétől függően választhat teljesen világos hővédő, kombinált hővédő-biztonsági, vagy akár sima belátásvédő fóliát az autójára. Mint minden másnál az életben, itt is mélyebben a zsebünkbe kell nyúlni, ha jobb teljesítményt szeretnénk, de azért is szerepel 5 különféle sorozat, hogy minden kedves ügyfelünk az igényeinek és a pénztárcájának leginkább megfelelő megoldást találja meg.

Fóliatípusok

Hővédelem

Parkolás közben nem melegszenek fel extrém mértékben a belső tárgyak, mint az ülések és a műszerfal. A levegő meleg lesz, mivel a teljes karosszéria átmelegszik, de egy szellőztetés után már nem fog mindenből ömleni a hő. Ugyanez vonatkozik a gyerekülésekre is, nem kell többet gyermekét 60 fokos ülésbe tennie. Menet közben az ablakon át besugárzott hőt szinte teljesen egészében meg tudjuk szüntetni, így nem fog megőrülni akkor sem, ha fekete ruhában kell mennie egy tárgyalásra. Őrjítő tud lenni, amikor dübörög a klíma, Önről mégis folyik a víz. SkyFol autófóliázás után, nyugodtan visszaveheti a klímát több fokozattal.

Szilánkvédelem

Baleset esetén nem kell attól tartania, hogy a szétrepülő üvegszilánkok sérülést okoznak szeretteinek. Az üvegszilánkok egyben tartásával a SkyFol üvegfóliák védik Önt és utasait. Amennyiben extra erős védelmet szeretne, úgy válassza a SkyFol SHP sorozatot, mely a világ egyetlen fémezést is tartalmazó kombinált hővédő-biztonsági autófólia terméke. Vastagságának és biztonsági ragasztójának köszönhetően erősebben tartja össze az üveget, mint a hagyományos autófóliák.

Belátásvédelem

Gyermekei minden fényviszony között tökéletesen fogják látni a kijelzőket és nem fognak hunyorogni a vakító nap miatt. Mindeközben Ön tökéletesen kilát az üvegeken keresztül. A rablók nem látnak be a hátsó üléseire és a rakterébe, így nem tudják felmérni a rongálással járó hasznot és nagy valószínűséggel tovább állnak. A piros lámpánál a koldusok sem fognak kéregetni a hátsó üléseken utazóktól, mivel nem is látják őket.

UV Védelem

Szép bőrét leginkább úgy őrizheti meg, ha védi az UV sugárzástól. A SkyFol hő- és fényvédő autófóliák 99%-ban szűrik az UV sugárzást, ezzel védve bőrét a káros hatásoktól. Az UV sugárzás a bőr mélyebb rétegeibe képes hatolni és szélsőséges esetben elváltozásokat okozhat, amelyek akár a sejtek rákosodásához is vezethetnek. Gondoljon csak bele, mennyi időt tölt az autójában, miközben folyamatosan éri az UV sugárzás.

© 2015 Realiting Kft. All rights reserved | Design by Realiting Kft